Om oss

Svein Taraldsen Consult AS ble etablert i 1988. Vårt formål er å tilby markedets høyeste renholdsfaglige kompetanse.
St Consult sine ansatte som smiler foran kameraet på Vika Allé
En blid gjeng fra ST Consult på VIka Allé
Kunnskap, kompetanse og effektivitet er vår grunnverdier, og vårt arbeid skal sikre at du som kunde får renhold i samsvar med deres ønsker og mål for virksomheten. Fokuset er på renholdsøkonomi og renholdskvalitet. Alle våre ansatte har relevant akademisk utdannelse og praktisk erfaring, noe som tillater oss å gjennomføre meget krevende oppdrag.
Tjenesteområdene er renholdsplanlegging, profesjonelt innkjøp og kvalitetssikring av renholdsleveranser. I tillegg kommer en utstrakt kursvirksomhet knyttet til NS-INSTA800 personsertifisering, fagbrevutdannelse og andre spesialtilpassede kurs. Selskapet er en direkte videreføring av Industrikonsulents avdeling for rasjonelt renhold, som på 1960-tallet var de første i Norge til å innføre tidstudiebaserte normtider for renhold. Vår erfaring når det kommer til kalkulasjon og tidberegning av renhold, er dermed uovertruffet i Norge.
Jenny og Eyvind fra ST Consult foran Operaen i Oslo

Vårt team

Book et møte med oss i dag!

Har du behov for planlegging, innkjøp eller kontroll av renhold? Vi er Norges eldste konsulentfirma innenfor renhold og kan bistå deg med alt du trenger. Våre medarbeidere står klare til å hjelpe deg – kontakt oss i dag for en hyggelig prat!