NS Insta 800

ST-Consult har 3 rådgivere sertifisert til å utføre kvalitetskontroll etter NS-INSTA 800 standarden. Er du lei av synsing? La våre uavhengige og erfarne kontrollører utføre dine kontroller, så får du et objektivt korrekt svar.
Jenny, Arve og Eyvind foran Deichman

Ønsker du en kontroll av renholdskvaliteten?

Følgende kontroller etter NS INSTA800 kan leveres: Normal visuell kontroll, Tekniske måling av støvmengder, måling av glans på overflater, måling av friksjon på gulv. Prisene for kontrollene vil variere avhengig av kontrollperiode og byggets størrelse. Vi tilbyr også opplæring på alle nivåer innenfor standarden. Kursene gjennomføres for grupper fra 6 til 20 personer.Mange av våre kunder velger å be om en utvidet resultatrapport, det vil si at rapporten i tillegg til å dokumentere renholdskvaliteten, belyser årsakene til eventuelle problemer og peker på mulig tiltak for å heve kvaliteten. Ta kontakt for et konkret pristilbud eller et uforpliktende og gratis informasjonsmøte.

Book et møte med oss i dag!

Har du behov for planlegging, innkjøp eller kontroll av renhold? Vi er Norges eldste konsulentfirma innenfor renhold og kan bistå deg med alt du trenger. Våre medarbeidere står klare til å hjelpe deg – kontakt oss i dag for en hyggelig prat!